KOR Nava, Black/Green

Ny produkt

Vattenflaska med sugpip och kolfilter.

Mer detaljer

169,00 kr inkl.

Datablad

Height 272 mm
Width 73 / 83 mm vid basen (Oval)
Weight 345 g
Compositions Eastman Tritan ™
Volume 650 ml

Mer information

Vi sökte högt och lågt efter en filterflaska som var vacker, lätt att använda och schysst att dricka ur men vi kunde inte hitta någon. Så vi bestämde oss för att göra vår egen. Efter 18 månader av brainstorming, skisser, prototyper och belut kring varje detalj har vi hittat svaret. Vi kallar det Nava, en ny underbar vattenbehållare!

Vårt första krav för Nava designen var att den skulle vara vacker. När allt kommer omkring kan vi inte förvänta dig att bryta vanan med PET-vattenflaskan om du inte blir glad över att ta med din KOR Nava vart du än går.

Vi blev också besatta över utformningen av munstycket. Det skulle kännas bra mot dina läppar och ge ett utmärkt vattenflöde. Efter att ha testat över ett dussin prototyper, utvecklade vi en konstruktion som inte liknar någon annan på marknaden. Men viktigast, folk älskar att dricka ur den.

KOR Navas filter är tillverkad av rent kokosnötskal. Efter skörden omvandlas skalen till aktivt kol med hjälp av en egenutvecklad process som minimerar utsläppen av växthusgaser. Kokosnötsskal är allmänt erkänd som den mest effektiva material för kolfiltrering. Till skillnad från brunkol från gruvorna, som tar miljontals år att bilda och kan innehålla tungmetaller så är kokosnötskal en förnyelsebar och hälsosäker resurs. Navas filter har vid oberoende tester visat att det överskrider NSF 42 standarder för klorsmak och -luktborttagning.