KOR Aura 500ml

Vi älskar en designutmaning. Det är därför vi beslutade att skapa en vattenbehållare som överträffade våra normer för stil och prestanda, men samtidigt också stort mervärde. Den har ett inbjudande avskruvbart lock som skyddar munstycket från bakterier och smuts. Den eleganta, avsmalnande profilen är glädjande och den perfekta öppning är en fröjd...

Vi älskar en designutmaning. Det är därför vi beslutade att skapa en vattenbehållare som överträffade våra normer för stil och prestanda, men samtidigt också stort mervärde. Den har ett inbjudande avskruvbart lock som skyddar munstycket från bakterier och smuts. Den eleganta, avsmalnande profilen är glädjande och den perfekta öppning är en fröjd att dricka ur. 

Huvuddelen av KOR's vattenbehållare är gjord av ett BPA-fritt material som kallas Tritan ™ . Tritan ™ är en ny co-polyesterpolymer som tillverkas av Eastman. Vi är mycket glada över att samarbeta med Eastman för att tillhandahålla en hållbar, attraktiv vattenbehållare som eliminerar oro för BPA. Dessutom är handtaget och sidoelementen gjorda av ABS-plast och packningen, lockinsatsen och bottendämpningen är gjorda av GLS TPE. Alla dessa material är BPA-fria och ftalat-fria. 

Mer

KOR Aura 500ml Det finns 4 produkter.

Visar 1 - 4 av 4 artiklar
Visar 1 - 4 av 4 artiklar