skip to main content
KOR Water Nordic Till webbutiken

Om KOR Water

LIV KRÄVER VATTEN

Vårt uppdrag

Kalla oss vattenbeskyddare. Vi hyllar och värdesätter vatten genom att skapa världens mest eleganta, funktionella och personliga vattenbehållare. Vi kallar vårt arbetssätt, "Bättre jag, bättre värld" eftersom vi tror att du kan göra en skillnad utan att ge upp allt du älskar. Genom vår program Törst för att ge vill vi engagera konsumenterna i kritiska vattenrelaterade frågor vattenflaskåtervinning, havet och skydd av våtmarket och vattentäkter och den globala vattenkrisen. Läs mer om vårt uppdrag.

Våra principer

Ge tillbaka

Vi tror passionerat på vikten av rent vatten för människors hälsa och för hälsan hos vår planet. Genom vårt program "Törst för att ge", vi donerar en procentandel av försäljningen till en utvald grupp av ideella organisationer fokuserade på vattenrelaterade teman. Förutom att tillhandahålla finansiering vill vi öka medvetenheten och engagera allmänheten i dessa vattenfrågor. Läs mer om hur vi vill hylla vattnet.

Hållbarhet genom design

Vi tror att välgjorda, vackert designade produkter är i sig mer hållbara än råvaruprodukter som snabbt kastas och hamna på soptippen.

Hälsofrågor

God vätskebalans är avgörande för din hälsa, men vad du bibehåller vätskebalansen med är också viktigt. Det är därför vi gör alla våra produkter med hälsosäkra material såsom Eastman Tritan™ (BPA-fri) och matsäker rostfritt stål.

Vår historia

De säger att nöden är uppfinningarnas moder - och så började KOR Water.

1 percent